Comunicat de la Federació Catalana de Caça respecte a la suspensió dels processos electorals a causa de l’actual Estat d’Alarma

Comunicat de la Federació Catalana de Caça respecte a la suspensió dels processos electorals a causa de l’actual Estat d’Alarma
  Fcc       Dimarts, 28 de Abril de 2020

Atesa la situació derivada de l’Estat d’Alarma decretat el passat dissabte 14 de març, van quedar en suspens tots els procediments administratius en aplicació de la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020. En aquest sentit, el procés electoral de la Federació Catalana de Caça, com a procediment administratiu, queda subjecte a aquesta suspensió.

Els terminis tornaran a comptar, des del moment processal en el qual es trobaven el 14 de març de 2020, un cop s’aixequi l’Estat d’Alarma. En el cas concret de les Representacions Territorials de Lleida i Terres de l’Ebre, es dona el cas que hi ha membres de les seves Juntes Directives que van dimitir, però hi ha unes Juntes Electoral, recolzades per la Junta Directiva de la Federació Catalana de Caça i per els assessors jurídics, que poden prendre les decisions oportunes si es dona el cas.

Qualsevol Societat de Caça o caçadors/es federats/des podeu posar-vos en contacte amb el personal de la vostra Representació Territorial o de la Federació Catalana de Caça (per telèfon o correu electrònic), que tramitaran els vostres problemes o dubtes pels canals corresponents.

Representació Territorial de Terres de l’Ebre
Telf. 635 42 19 26
A/e.: info@fccterresebre.cat

Representació Territorial de Lleida
Telf. 973 27 93 44 / 609 21 11 10
A/e.: info@fclleida.cat

Federació Catalana de Caça
Telf. 93 319 10 66
A/e.: info@federcat.com

Comparteix-ho!

Patrocinadors