El 20 de març tots i totes a Madrid en defensa de la caça, l’agricultura, la ramaderia, el món rural, la seva cultura i tradicions

El 20 de març tots i totes a Madrid en defensa de la caça, l’agricultura,  la ramaderia, el món rural, la seva cultura i tradicions
  Fcc       Dilluns, 17 de Gener de 2022

MOBILITZA’T, DEFENSA’T, LLUITA PELS TEUS DRETS. SÍ A LA CAÇA

 

Benvolguts caçadors/es,

 

En els darrers anys, la caça està patint per part, entre altres, del Govern Central tot un seguit d’atacs directes a la seva línia de flotació, amb un total menyspreu envers una activitat que esdevé un veritable motor econòmic, que fixa i crea llocs de treball i, és el suport de moltes poblacions rurals. Una activitat, que aporta enormes beneficis socials, culturals, econòmics, mediambientals; una tradició mil·lenària, fortament arrelada.

 

Estem patint els efectes d’una política que no té en compte els efectes negatius que tindria l’abandonament de la caça sobre la biodiversitat, el control poblacional, les espècies amenaçades, els ecosistemes, la seguretat viària, l’agricultura, la ramaderia, la transmissió de malalties, la pèrdua de llocs de treball i l’abandonament del món rural.

 

Aquests, tan sols són una petita exposició dels motius que han fet que tot el món de la caça, conjuntament amb la resta d’agents del medi rural del conjunt de l’estat diguem prou i ens donem cita en aquesta gran manifestació que tindrà lloc a Madrid el 20 de març per tal de defensar els nostres interessos i drets legítims.

 

Tots i totes a Madrid, la caça necessita de la teva veu i suport

 

La Federació Catalana de Caça, conjuntament amb les seves Representacions Territorials donem un clar i rotund suport a aquesta manifestació; per això, us animem a participar d’una manera activa en aquesta trobada, així com en altres iniciatives que us proposarem en el marc d’aquesta manifestació en defensa del present i futur de l’activitat cinegètica, entre altres reivindicacions.

 

Amb l’objectiu de comptar amb la major presència en aquesta manifestació de caçadors i caçadores de Catalunya, de les vostres famílies i amics, des de les diferents territorials organitzarem autobusos per facilitar el vostre desplaçament a Madrid, sense perjudici dels que vulgueu viatjar pels vostres propis mitjans.

 

Junta Directiva Federació Catalana de Caça

Gener 2022

 

 

CAÇADORS, CAÇADORES, EN DEFENSA DE LA CAÇA, EL 20 DE MARÇ,

TOTHOM A MADRID

 

Amb l’objectiu de facilitar el vostre desplaçament a Madrid per participar en aquesta manifestació, que començarà a les 12.00 hores aproximadament, des de cadascuna de les nostres Representacions Territorials s’organitzaran autobusos per a les persones interessades. 

 

Desplaçament en autocar 

  • 35 € per persona
  • 15 de febrer de 2022, últim dia per fer les reserves
  • 25 de febrer de 2022, últim dia per fer la transferència al compte de la Territorial

 

Per contractar aquest viatge adreceu-vos a les vostres respectives Representacions Territorials, on també us informaran, al seu moment, de tots els aspectes relacionats amb la logística del viatge: hora, punt de partida i tornada, observacions COVID-19, persona de contacte, si escau, de l’expedició, etc.

 

Reserves Territorial de Terres de l’Ebre

  • Persona de contacte: Anna
  • Telèfon: 977 133 580 – 635 421 926
  • Correu electrònic: info@fccterresebre.cat
  • NC pagament reserva: ES22.0182.4475.4202.0000.5162

 

20MRural manifestació a Madrid Federcat

Nota Manifestació Mon Rural

Comparteix-ho!

Patrocinadors

X