FEROX, la nova xarxa social exclusiva per als caçadors i caçadores

FEROX, la nova xarxa social exclusiva per als caçadors i caçadores
  Fcc       Dijous, 2 de Febrer de 2023

Ferox és una innovadora plataforma d’interacció social APP dedicada únicament i exclusiva al món de la caça

 

Aquest 2023, un grup de joves han decidit apostar pel futur de la caça, motivats pel seu amor i sostenibilitat cap a aquesta. Ens expliquen que igual que en molts altres sectors, el món de la caça ha d’adaptar-se a la nova realitat social, i també fer els passos necessaris en matèria de digitalització. Per això, han creat un espai estructurat com a comunitat, batejat amb el nom de FEROX: innovadora plataforma d’interacció social dedicada ÚNICA i EXCLUSIVAMENT al món de la caça.

 

Tal com han detallat en un comunicat, a FEROX es promou i impulsa la investigació, l’educació i la gestió cinegètica responsable i sostenible a través de manuals de bones pràctiques, perquè no només els caçadors, sinó que tota la societat conegui i entengui la importància del nostre sector.

 

FEROX uneix en una mateixa plataforma tots els agents implicats a la comunitat cinegètica. Un sistema on el caçador se senti lliure; sense la por, la censura o el boicot que de vegades es genera a altres xarxes socials, ja que a FEROX, tots compartim els mateixos valors i aficions.

 

Tot i això, FEROX anima a seguir mantenint presència a les xarxes socials generalistes, però alhora, proporciona una plataforma segura on poder estructurar-nos.

 

Es tracta d’una app totalment gratuïta disponible a IOS i ANDROID, on pots:

  • Visualitzar el millor contingut multimèdia cinegètic, estar al corrent de les notícies més rellevants del sector, conèixer els millors productes i ofertes de caça, i com sempre, adaptant-se a les teves necessitats.
  • Compartir les teves aventures i experiències cinegètiques.
  • Aprendre sobre les diferents espècies, modalitats i equipaments de caça.
  • Participar en nombrosos sorteigs a través del nostre sistema de gamificació.

 

I MOLTES ALTRES COSES MÉS!

 

No t’ho perdis i accedeix en 3 senzills passos a la comunitat de caça i camp més gran. Si vols saber-ne més, entra a la seva web clicant a feroxapp

 

Font: www.federcat.com

 

Comparteix-ho!

Patrocinadors

X