La FCC i l’ONC satisfetes amb la condemna de 45 anys de l’assassí dels 2 Agents Rurals a Aspa

La FCC i l’ONC satisfetes amb la condemna de 45 anys de l’assassí dels 2 Agents Rurals a Aspa
  Fcc       Dilluns, 11 de Febrer de 2019

La Federació Catalana de Caça i l’Oficina Nacional de la Caça, a la Conservació i el Desenvolupament Rural (ONC) i consideren exemplaritzant la condemna dictada contra l’assassí de 2 Agents Rurals a Aspa fa ara 2 anys.

La condemna arriba als 45 anys de presó i una indemnització d’un milió d’euros, pena que satisfà les expectatives de les 2 entitats del sector cinegètic personades en el procés com a acusació popular. Finalment, la pena de presó s’ha reduït enfront de les peticions de les acusacions tenint en compte l’existència d’un concurs de delictes i de la concurrència de l’atenuant de confessió.

En tot cas, les dues entitats assenyalen que les famílies veuran compensat d’alguna manera el seu dolor i els companys de les víctimes han vist satisfeta la seva demanda d’una sentència exemplaritzant.

 

Per al president de la ONC, Felip Vegue, el més important és que s’ha fet justícia amb una condemna exemplar. A més, destaca que el sector de la caça ha estat al costat de les víctimes en aquest procés i ha arribat fins al final en la seva exigència que s’arribés a una pena contundent i ajustada a la gravetat dels delictes comesos.

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez, “tot i que cap condemna, per alta que sigui, pot mitigar les conseqüències derivades de l’assassinat dels 2 Agents Rurals, valorem positivament aquesta condemna en la mesura que l’entenem com exemplaritzant. Un cop més, volem manifestar la nostra repulsa per aquests fets i unir-nos al dolor de les famílies dels dos agents, així com recordar, que la Federació Catalana de Caça, seguirà condemnant per tots els mitjans al seu abast qualsevol acció il·lícita en l’àmbit cinegètic “.

 

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT