La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats
  Fcc       Dilluns, 26 de Novembre de 2018

Equipa’t amb tot el que necessites per la nova temporada de caça: roba, calçat, òptica, motxilles i accessoris de les principals marques de caça i muntanya del nord d’Europa.

La Federació Catalana de Caça segueix treballant per aconseguir avantatges per els/les seus/ves federats/des. Aquesta vegada hem tancat un acord amb Iberzone, una botiga online especialitzada en la venda de roba i accessoris per la pràctica d’esports a l’aire lliure. Hi podreu trobar una exhaustiva selecció de marques que destaquen per la qualitat dels seus productes, la tecnologia d’avantguarda, disseny i gran elegància, a més a més d’oferir la millor relació qualitat preu.

Perquè ens agrada Iberzone i creiem que també us agradarà a vosaltres?

  • Per la gama de roba i calçat específica per dona més completa, tant per la caça, com pel senderisme i la muntanya.
  • Per l’amplia gama de roba disponible en talles grans, fins 5XL, única a Espanya.
  • Per la seva secció d’òptica en la que ofereixen una amplia gama de productes (visors, prismàtics, telèmetres, visió nocturna i telescopis) de les principals marques internacionals.

 

Quines marques hi podreu trobar?

Hunters Element. Una de les marques de roba de camuflatge de caça més prestigiosa del món, líder en roba tècnica per la caça amb un alt nivell de rendiment i resistència, per desafiar les pitjors condiciones climatològiques.  Especialment desenvolupada per la caça amb arc, acostaments i esperes.

Pinewood. Marca líder al nord d’Europa de roba per activitats a l’aire lliure, amb la màxima qualitat i el millor disseny. Productes tecnològicament superiors, una fusió de qualitat i rendibilitat a l’abast de tots/es.

SAX. Ofereix el futur de la caça lliure de plom, una munició de caça elaborada en coure. Dissenyada i desenvolupada sota uns sistemes de control de qualitat estrictes ha estat el primer fabricant d’aquest tipus de projectils, que tenen una alta precisió i son molt aerodinàmics, sent més lleugers que els convencionals.

Viper-Flex. Sistema de recolzament per l’arma que et permet disparar en qualsevol posició de manera còmoda, segura, ferma i precisa reduint el risc d’errors o animals ferits.

3HGR. Fabricant finlandès conegut per haver desenvolupat unes pràctiques corretges per rifles de caça amb les quals transportar l’arma de manera còmode i segura, o transformar-se en un pràctic recolzament pel rifle amb arbres o qualsevol objecte vertical que trobem a la muntanya, i obtenir l’estabilitat necessària per aconseguir un tret precís a llargues distàncies.

Gunbox.  Innovadora línia de productes per l’emmagatzematge de tot tipus d’armes i amb una amplia varietat de preus. Entre tots destaca especialment l’armer per vehicles, homologat per la UE, que permet transportar fins a dos armes de forma segura i garantir així la tranquil·litat en tots els teus desplaçaments.

Savotta. Reconeguda i prestigiosa marca finlandesa amb diverses dècades d’història coneguda mundialment per les seves motxilles, tendes de campanya, calçat i altres accessoris tant pel muntanyenc como pel caçador. Motxilles resistents i d’alta qualitat pensades perquè durin tota la vida. Els seus articles compleixen els requisits de qualitat més exigents i les proves més dures a les que es pot sotmetre una motxilla.

 

Quins avantatges i descomptes obtinc per ser federat de la Federació Catalana de Caça?

Amb el vostre número de targeta federativa podreu beneficiar-vos de descomptes exclusius i promocions especials.

• Un 15% en roba i calçat.

• Un 10% en motxilles i accessoris.

• Un 5% en òptica i en munició.

 

Què has de fer per beneficiar-te de la promoció?

1.- Entra a la web d’Iberzone, www.Iberzone.com, dona’t d’alta com a usuari incloent el teu número de federat i comença la teva compra.

2.- Quan vagis a tramitar la comanda no t’oblidis de posar com a codi promocional el teu número de targeta de federat de Catalunya.

 

Condicions de la promoció:

La promoció no requereix un import màxim ni un mínim de compra. Els descomptes s’aplicaran exclusivament sobre l’import de la compra de qualsevol producte de la web, els costos d’enviament no estan inclosos. Els descomptes d’aquesta promoció no són acumulables amb d’altres descomptes o promocions.

 

Perquè no només volem que estigueu equipats, sinó que us equipeu amb el millor.

Acord amb Iberzone

Font: www.federcat.com

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT