La federació

Benvolguts/des federats/des de les Terres de l’Ebre,

En nom de la Junta Directiva de la Territorial de les Terres de l’Ebre volem donar les gràcies a tot el col·lectiu de caçadors i caçadores de les Terres de l’Ebre, que dissabte 11 de juliol de 2020, van donar un exemple de democràcia amb una participació rècord de més del 95% en l’elecció dels representants de la Territorial, i com no, expressar la nostra gratitud a aquells que ens han donat la seva confiança per tirar endavant un nou projecte al cap davant de la Territorial.

Som completament conscients que els reptes que ens venen seran durs i complicats, i que el camí estarà ple d’obstacles que haurem de superar plegats. Ara és hora de deixar les diferències i unir esforços per demostrar que la Territorial de les Terres de l’Ebre com el que sempre hem sigut, lluitadors i defensors del nostre.

Tots sabem que la caça i els caçadors en particular som un col·lectiu fortament pressionat tant a nivell governatiu com a nivell social, i no ens podem permetre divisions que ens debilitin. Les nostres desavinences, son les seves victòries, no contribuïm en això, no fem que l’arbre no ens deixi veure el bosc.

És per això, que el nostre objectiu ha estat implantar una nova perspectiva de la Territorial, amb la implicació directa de tot el col·lectiu  de caçadors i amb l’intent de rejovenir un col·lectiu que està envellint i té que ser el jovent qui ha de començar a agafar les eines de la gestió, perquè les persones, som lo que som i no podem perpetuar-nos en un lloc, donant una certa autonomia a les Comarques, i creant unes eines de suport per a donar servei i ajudar a totes les societats i federats sense diferència.

Enguany es compleixen 15 anys de la creació de la Territorial, que ha anat creixent i enfortint-se amb el vostre suport i col·laboració, i que ha de continuar forta i cohesionada com fins ara, per lo que les portes de la mateixa estan obertes de bat a bat per a rebre els vostres suggeriments per tal de millorar-la i seguir ferms.

Gràcies a tots!!

Junta directiva


Patrocinadors

X