La federació

Benvolguts/des federats/des de les Terres de l’Ebre,

En nom de la Junta Directiva de la Territorial de les Terres de l’Ebre vull expressar la meva gratitud a aquells que ens han donat la seva confiança per continuar al cap davant de la Territorial.

Som completament conscients que els reptes de la Territorial de les Terres de l’Ebre no es poden tirar endavant sense el conjunt complet de les societats que la formen. Els caçadors som un col·lectiu fortament pressionat tant a nivell administratiu com a nivell social que no ens podem permetre divisions que ens debilitin.

És per això, que el nostre objectiu principal és i serà, donar servei i ajudar a totes les societats i federats sense diferència.

Crear la nostra FEDERACIÓ TERRITORIAL ha estat una tasca difícil que no hagués estat possible sense vosaltres i ara més que mai continuem necessitant la vostra col·laboració i suggeriments per tal de mantenir-la i portar-la endavant.

Gràcies a tots!!

Manel Royo Roda

President

___________________________________________________________________________

Fins l’any 2005, el col·lectiu de caçadors estàvem inclosos a la Territorial de Tarragona, i va ser la creació de la Delegació del Departament de Medi Ambient al territori i la conseqüent creació del Consell de Caça, el que va portar a que els caçadors, demanéssim la nostra pròpia Representació.

Per part del President i la Junta Directiva de la Representació de Tarragona, no hi va haver-hi cap entrebanc, sinó més bé tot el contrari, el President, el Sr. Josep Maria Porta, va encarregar al Vicepresident Sr. Manel Royo i als vocals Joan Josep Adell, José Pedro Tomàs i J. Carlos Colomé, que s’encarreguessin de donar-li forma a la nova representació.

I així va ser com va néixer la nova Territorial, a principis del 2006, ja contàvem amb un local de lloguer a Amposta, i algú es preguntarà, i perquè Amposta? La resposta és prou senzilla, es va escollir Amposta perquè es va creure convenient que ja que el Departament de Medi Ambient estava en aquesta població i és el Departament en qui tenim més contacte, tot i que el nostre esport, està controlat per tres Departaments (Medi Ambient i Habitatge, Agricultura i Esports).

També hi ha que dir, que per part de l’Ajuntament d’Amposta, vàrem rebre des del primer moment tot el seu suport, un suport que va venir condicionat amb un conveni de col·laboració, pel que l’Ajuntament ens va atorgar una subvenció de 4.500€ el 2007 i 4.000€ el 2008, i el compromís de poder seguir comptant amb convenis de col·laboració dels propers anys.

 

Junta directiva


Patrocinadors

  • Agrivivers SAT