Notícies de l’1 al 31 de març

Notícies de l’1 al 31 de març
  Fcc       Dimecres, 31 de Març de 2021

Amb la finalització de la temporada de caça major el 28 de març, és moment de fer balanç de la temporada i començar a preparar la propera, tot esperant la publicació de l’Ordre de Vedes, per la qual cosa estem pendents de veure si les nostres reivindicacions han estat ateses o no.

______________________________________________________________________________________

Aquest mes de març s’ha donat el tret de sortida a les competicions de l’any 2021, suspeses des de feia un any, degut a la situació epidemiològica de la Covid19. 

Tot i el seu inici, el seguit de mesures sanitàries per dur a terme els campionats és força complex. 

El diumenge, 28 de març de 2021, es va celebrar el XIV Campionat Territorial de Compak Sporting al Club de Tir Les Pedreres d’Ulldecona, amb la participació de 24 tiradors, tres dels quals juniors (una noia i dos nois), que els animem a seguir endavant amb aquesta formidable progressió en el tir.

_____________________________________________________________________________________

El dissabte, 10 d’abril de 2021, es celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la Territorial, que per les circumstàncies actuals, serà amb format telemàtic. I, en la qual, han estat convocats els presidents de totes les Societats de Caçadors federades de les Terres de l’Ebre.

Comparteix-ho!

Patrocinadors

X