Notícies de l’1 al 6 de setembre

Notícies de l’1 al 6 de setembre
  Fcc       Dilluns, 7 de Setembre de 2020

Reunió amb la Directora del Departament de Territori i Sostenibilitat a Terres de l’Ebre

El divendres, dia 4 de setembre, es va realitzar una reunió amb la Directora del Departament de Territori i Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre, la Sra. Lidia Pino, per fer la presentació formal de la nova Junta Directiva de la Territorial i tractar alguns dels temes que actualment ens afecten.

Hem de manifestar una molt bona recepció i un emplaçament a continuar treballant per al Territori.

Conveni amb IG Serveis Mèdics, S.L.

El divendres, es va signar un conveni de col·laboració amb el Centre de Reconeixements mèdics, IG Serveis Mèdics, SL, situat al Carrer Teodor Gonzalez, 13 (Tortosa), i telèfon 977 440 621, que comportarà un descompte de 5,00€ en l’expedició dels certificats dels Permisos d’Armes, pel sol fet de presentar la Targeta Federativa de les Terres de l’Ebre.

Conveni amb el Club de Tir Les Pedreres d’Ulldecona

També, s’ha signat un conveni de col·laboració amb el Club de Tir al Plat les Pedreres d’Ulldecona, que oferirà amb la presentació de la Federativa de les Terres de l’Ebre, una tirada d’entrenament gratuïta, quan el tirador acrediti portar 20 tirades d’entrament.

Escola de Reclam Bucal

Divendres, a Alcanar, va començar la primera de les 4 sessions d’aprenentatge o perfeccionament del reclam del tord, impartit per Sr. Enrique Marza, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcanar, Apaval, la Societat de Caçadors Diana i la Territorial de les Terres de l’Ebre, queden encara 3 sessions més, que estan obertes a tothom.

Les properes sessions seran els dies 10, 18 i 25 de setembre, de les 20h fins les 21h.

Les tradicions es tenen que mantenir i tenim el deure de col·laborar en que així sigui.

Breu mostra de la primera classe:

Anellament enzes

El dissabte, dia 5 de setembre, es va començar l’anellament de les enzes noves per aquesta temporada. 

L’analítica es fa solament a les noves enzes, i s’aprofita també per realitzar les altes i baixes de cada caçador, així com la substitució de les anelles, que per l’ús i/o estat no es llegeixin correctament.

El cost de tota aquesta tramitació, son els 10€ de l’analítica.

Comparteix-ho!

Patrocinadors

X