Notícies del 16 al 29 de novembre

Notícies del 16 al 29 de novembre
  Fcc       Dilluns, 30 de Novembre de 2020

El dia 16 de novembre, es va iniciar el teletreball a l’oficina, tal com es va informar oportunament, per la qual cosa:

L’atenció telefònica continuarà amb el mateix horari, els dilluns de 9h a 15h i de 16h a 20h; i de dimarts a divendres de 8h a 15h.

L’atenció al públic presencial a l’oficina serà els dimecres de 10h a 13,30h, i la resta de dies amb cita prèvia.

Us podeu posar en contacte per correu electrònic a info@fccterresebre.cat, al telèfon 977 133 580, o per WhatsApp al 635421926.

____________________________________________________________________________________________

Es va fer una reunió telemàtica amb Societats de Caçadors de la comarca del Montsià i Baix Ebre, que havien assenyalat la seva preocupació envers la Sarna al Conill.

A tal efecte, es va contactar amb el SEFaS de l’UAB, i els tècnics, el Dr. Santiago Lavín i la Dra. Roser Velarde, que van fer una conferència sobre aquesta malaltia del conill, al temps que van respondre a les preguntes que els assistents van fer.

En conclusió, es va quedar que es farà un protocol d’actuació enfront la sarna als conills, així com el seguiment de la seva evolució dintre del nostre territori, donat que segons ens han comunicat va de Sud a Nord, essent les zones més afectades actualment Alcanar, Ulldecona, Godall i alguna part del terme de La Galera, per tant hem de seguir la seva expansió amb cautela.

Tant aviat tinguem el protocol d’actuació a les nostres mans, el farem arribar a totes les Societats de caçadors perquè el puguin seguir, i tenir cura de que l’afectació sigui el menys possible.

___________________________________________________________________________________________

Estem ja immersos amb el Projecte de l’Estudi de la Cuabarrada a les nostres terres, per tal de poder contrastar amb l’Administració l’adequació de la caça amb la conservació de l’espècie.

A tal fi, es va enviar a totes les Societats de Caçadors de les Terres de l’Ebre (excepte les que només tenen caça d’aquàtiques), una enquesta que ens demanava l’empresa que està fent l’estudi, la qual s’havia d’enviar a la Territorial abans del 30 de novembre.

Hem de manifestar que és un poc decebedor la col·laboració per part de les Societats de Caçadors, ja que només han contestat un 20% de les enquestades, cosa que es fa difícil d’entendre quan sempre s’està demanant que es facin coses per millorar l’activitat cinegètica, però no hi ha col·laboració per part del col·lectiu.

Des de l’empresa que fa l’estudi, s’ha decidit ampliar fins al 15 de desembre, el dia màxim per retornar-nos l’enquesta, i agrairíem la màxima col·laboració.

Comparteix-ho!

Patrocinadors