Notícies del 26 d’octubre al 15 de novembre de 2020

Notícies del 26 d’octubre al 15 de novembre de 2020
  Fcc       Dilluns, 16 de Novembre de 2020

Han passat tres setmanes des del darrer bloc de notes, però això no vol dir que haguéssim estat parats, més bé tot el contrari, l’activitat durant aquestes tres setmanes ha estat summament intensa i controvertida.

La situació actual del Covid19, és un dels pitjors escenaris previstos, l’aprovació de la restricció de mobilitat durant els caps de setmana fora del municipi de residència i/o limítrofs, va comportar la primera setmana la cancel·lació de batudes de caça major.

Davant la insistència, es van autoritzar els desplaçaments fora del municipi per a la caça major per poder combatre els danys a l’agricultura, quedant-se penjat per part del PROCICAT el tema dels desplaçaments per a la caça menor, s’està lluitant per aconseguir-ho, tot i que, basant-se amb que la caça menor no és motiu de caça per danys, no ho volen autoritzar.

I ara, per acabar de facilitar les coses, arriba la revocació de l’autorització de l’ús de reclams de caça (prohibició de l’ús d’enzes) per la caça d’aquàtiques degut a la grip aviar.

Que no quedi cap dubte, què tot el que depengui de nosaltres ho lluitarem fins on calgui, però heu de ser conscients que nosaltres no decidim.

Tot i la dificultat de mantenir reunions, estem permanentment en contacte amb l’Administració via telefònica i via telemàtica.

Comparteix-ho!

Patrocinadors