Notícies del 28 de setembre al 4 d’octubre

Notícies del 28 de setembre al 4 d’octubre
  Fcc       Dimecres, 7 de Octubre de 2020

El dimarts, 29 de setembre, es va realitzar la reunió de Junta Directiva, que donades les circumstàncies es va tenir que fer una part presencial i la resta de forma telemàtica.

Entre els acords més importants, destacar l’acceptació d’un projecte d’avaluació de l’activitat cinegètica amb la conservació de l’Àguila Cuabarrada, que darrerament tanta problemàtica comporta. 

Per aquest motiu, en breu us passarem una petita enquesta a les Societats de Caçadors que estan afectades, per tal de poder començar els treballs l’empresa encarregada i poder tenir una visió real de la situació, abans de començar la nova època de nidificació.

__________________________________________________________________________________________________________

.

Al mes d’agost es va passar una enquesta a totes les Societats de Caçadors per tal de tenir una visió global més concreta de com està el sector de les Societats al Territori, les seves fortaleses i les seves mancances.

Sabíem que la data no era la més idònia, per això es va eixamplar el període de resposta fins al 30 de setembre, i un cop arribada la data, hem fet un resum de les respostes, i d’acord amb les respostes de quasi el 60% de les Societats, a les que volem agrair sincerament la seva col·laboració, ens hem adreçat per correu electrònic, (les Societats de Caçadors que van contestar mireu el correu electrònic, si no el teniu, mireu el correu Spam o ens ho feu saber) per tal de sol·licitar-vos amb més detall de les vostres necessitats, i poder donar resposta a les peticions d’ajut, i/o col·laboració sol·licitada.

Comparteix-ho!

Patrocinadors