Notícies del 30 de novembre al 18 de desembre

Notícies del 30 de novembre al 18 de desembre
  Fcc       Divendres, 18 de Desembre de 2020

Fa uns dies, membres de la Junta Directiva es vam reunir amb el tinent de la Guardia Civil, el Sr. Pérez, Cap de Seprona a la província de Tarragona i amb el Brigada Diego, Cap del Deprona a Sant Carles de la Ràpita. 

La reunió va servir per fer les presentacions de la nova Junta Directiva de la Territorial al recent nombrat Tinent de la Guardia Civil, i al mateix temps, establir una fluida comunicació amb el Deprona, a efectes d’establir conceptes que de vegades la quotidianitat fan que hi hagin diferents interpretacions.

Podem dir que va ser una reunió molt fluida i enriquidora per a ambdues parts, i amb el compromís de seguir mantenint contactes regularment, per tal de buscar la millor col·laboració entre les parts.

_________________________________________________________________________________________________________

Aprofitant que des del 21 de desembre al 8 de gener l’oficina de la Territorial romandrà tancada per vacances del personal, aprofitarem per començar unes petites reformes d’adequació de l’oficina.

No obstant, durant aquest període de vacances, tot i que l’oficina romandrà tancada, per qualsevol tràmit o consulta us podeu adreçar al correu electrònic de la Territorial (info@fccterresebre.cat), o per WhatsApp 635421926.

Per qualsevol urgència, teniu els contactes dels membres de la Junta Directiva.

Aprofitem aquest darrer resum de notícies del any, per desitjar-vos unes Bones Festes a tothom,  amb goig de deixar enrere aquest maleït 2020, i amb l’esperança que el 2021 sigui un any de nou retrobament amb la vida quotidiana.

Comparteix-ho!

Patrocinadors