Notícies del 5 al 25 d’octubre

Notícies del 5 al 25 d’octubre
  Fcc       Dimarts, 27 de Octubre de 2020

S’ha posat en marxa el projecte d’Avaluació de la compatibilitat de l’activitat cinegètica amb la gestió i conservació de l’àguila cuabarrada (Aquila fasciata) a les Terres de l’Ebre, amb l’empresa MN-Consultors en Ciències de la Conservació, que tant aviat com tinguin una informació que els manca, passarem una petita enquesta a les Societats afectades, per tal de demanar informació i una petita col·laboració.

_______________________________________________________________________________________________________

S’ha començat, un any més, el Projecte de Monitorització d’aus aquàtiques al Delta de l’Ebre. Aquest any contem, a més a més, amb la col·laboració del prestigiós biòleg José Luis Copete, que ens ajudarà amb els censos i amb la posterior lectura d’ales.

Degut al Covid19, hem tingut que aplaçar alguna que altra reunió, tot i que seguim amb la via telemàtica per resoldre alguns temes urgents.

_______________________________________________________________________________________________________

Estem passant uns moments difícils a nivell mundial pel tema del Covid19 i, ara més si cal, amb el nou Estat d’Alarma i el Toc de queda que han aplicat.

Això, ens porta a dur una important tasca, per trobar una solució adient respecte a la caça al Delta en la modalitat de tirada tradicional de lluna.

Estem permanentment sobre el tema, però, fins dimecres que no es reuneix de nou el Procicat, no tindrem la resposta definitiva.

Hem de ser conscients que la situació no és agradable per ningú, i és complicada per tothom. Segur que ens donin la resposta que ens donin, hi haurà que els semblarà correcta i altres no, però demanem comprensió a tots.

Comparteix-ho!

Patrocinadors