Repoblació de perdius per a Societats de Caçadors federades

Repoblació de perdius per a Societats de Caçadors federades
  Fcc       Dimecres, 20 de Febrer de 2019

Com cada any, esperem que la Direcció General de Forests del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, mitjançant la Federació Catalana de Caça, concedeixi una part de la producció de les Perdius Roges (Alectoris rufa) de la Granja Cinegètica de Torreferrussa.

Per tal de procedir al repartiment de les mateixes, l’Administració sol·licita que la societat de caçadors disposi, en la seva àrea privada de caça, de la infraestructura necessària per a l’aclimatació de les perdius (voladors o gàbies adequades) i que hi consti la repoblació en el seu Pla Tècnic de Gestió Cinegètica.

Així mateix, es recorda que en cap supòsit, es permet la comercialització d’aquestes perdius, ni el seu trasllat posterior a altres granges ni el seu alliberament. En conseqüència, només serà permesa la repoblació durant l’època de veda dins de l’àrea privada de caça, degudament autoritzada per l’administració.

Recordem que la quantitat de perdius repartides a les societats de caçadors va en funció de les federatives i documents únics expedits la temporada anterior, la quantitat fixa per societat de caçadors, així com l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’àrea de caça contractada a través de la territorial.

Les societats de caçadors interessades en el repartiment d’aquestes perdius, han de sol·licitar a la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça de Terres de l’Ebre abans del 31 de març de 2019, mitjançant el model de sol·licitud que consta a continuació d’aquest escrit, i adjuntant la documentació que hi figura.

La sol·licitud i la documentació ens la podeu fer arribar mitjançant el correu electrònic info@fccterresebre.cato a l’oficina de la Territorial.

Recordeu que per tal de poder accedir a l’entrega de les perdius sol·licitades haureu  d’estar al corrent del corresponent pagament de la documentació de l’any 2018 i donar compliment al requeriment establert en els Estatuts socials de la FCC en quant a la condició de soci, havent sol·licitat com a mínim 12 federatives.

Les societats de caçadors que hagin estat avisades per recollir les perdius i no ho facin, perdran tots els seus drets sobre la seva adquisició.

Sol·licitud perdius 2019

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT