Reunió amb l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre

Reunió amb l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre
  Fcc       Dilluns, 10 de Agost de 2020

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre i la Federació Catalana de Caça de les Terres de l’Ebre, es van reunir ahir dijous dia 6 d’agost a Amposta.

L’objectiu d’aquesta reunió va ser posar al damunt la taula un projecte de col·laboració entre totes dues entitats amb la finalitat de treballar conjuntament i d’una forma estreta amb diverses línies d’acció.

D’aquesta primera trobada, cal destacar la predisposició de totes dues federacions per arribar a acords i redactar de forma conjunta un full de ruta que ajudi a difondre per una banda la pràctica de l’esport de la caça i per l’altra banda la cultura que representen les festes amb bous al nostre territori.

Un primer denominador comú existent entre les dues entitats és la TRADICIONALITAT dels seus respectius àmbits d’actuació molt introduïts i assentats en tots els pobles del nostre territori de les nostres quatre comarques i amb un elevat nombre d’associacions i persones que estan al darrera defensant i practicant aquestes dues tradicions tan arrelades al nostre territori.

Els presidents de totes dues entitats recalquen el compromís i interès de mantenir periòdicament trobades de treball per forjar aquest treball conjunt i veure’n en un futur pròxim els resultats obtinguts.

Finalment, també volem comentar que des de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, es mantindran properament contactes i reunions amb altres federacions i entitats per buscar col·laboracions que fomentin i promocionin els diferents àmbits d’acció.

Amposta, 6 d’agost de 2020

Font: Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre

Comparteix-ho!

Patrocinadors