Reunió amb l’Ajuntament de Mora d’Ebre

Reunió amb l’Ajuntament de Mora d’Ebre
  Fcc       Divendres, 21 de Agost de 2020

El dimecres 19 d’agost, el President i altres membres de la Junta Directiva de la Territorial, es van reunir a l’Ajuntament de Mora d’Ebre amb el Regidor de Sanitat, el Sr. Olivan, assitit pel Sr. Campos,  per tal d’oferir la possibilitat de poder fer ús de l’escorxador municipal per al tractament de la Carn de Caça, per part de la Societat de Caçadors de Mora d’Ebre i altres Societats de Caçadors de la Zona de la Ribera d’Ebre Sud.

El regidor va rebre en molt d’interès l’explicació del Sr. Bedós, Vicepresident 1r i Delegat del Tractament de Carn de Caça de la Territorial, i es va mostrar interessat.

Per part de la la Societat de Caçadors La Caçadora de l’Ebre de Mora d’Ebre, es mostra predisposició a tirar endavant el projecte, tot i que caldrà gestionar, per part de l’Ajuntament, la possibilitat de compaginar aquesta activitat amb la que regularment es va portant a terme per part d’altres usuaris.

Aquest primer contacte amb l’Ajuntament de Mora d’Ebre, obre la porta a poder començar el camí per a la Regulació del tractament de la Carn de Caça, a totes les Societats de Caçadors que hi estiguin interessades i predisposades a col·laborar amb aquest projecte.

Per part de la Territorial tenen tot el nostre suport per tirar endavant aquest projecte, que ja funciona a les 3 Comarques restants del Territori.

De moment tenim obertes les conversacions a la Ribera d’Ebre, esperem poder donar bones notícies en breu.

Comparteix-ho!

Patrocinadors