Segueixen els treballs de manteniment de l’hàbitat de les aus aquàtiques i les seves cries

Segueixen els treballs de manteniment de l’hàbitat de les aus aquàtiques i les seves cries
  Fcc       Dimecres, 20 de Maig de 2020

La Societat de Caçadors Sant Miquel de La Cava (Deltebre), a començat la tasca de cobrir les tines/llocs de caça, que es troben enclavats als marges dels arrossars, per tal d’evitar que les cries de les aus aquàtiques, puguin quedar atrapades si cauen dins, així com, evitar accidents als propis pagesos o persones que transitin pels mateixos marges.

La setmana passada, amb l’entrada a la “Fase 1” del desconfinament, van començar amb la col·locació de rampes, per tal que les aus tinguin una sortida dels canals de reg, i ara, també, amb la coberta de les tines.

En les imatges es mostra el sistema utilitzat, el qual es tracta d’una tapa de fusta (en aquest cas, però també pot ser d’altres materials que no danyin l’hàbitat, com el PVC), que porta un forat al mig, en el que es sosté un petit pes de formigó per mantenir la tapa ferma al terra.

Des de la Territorial, animem a les Societat de Caçadors a què ens enviïn les tasques que realitzen en la seva APC, per tal de donar-hi publicitat. Ens ho podeu enviar al correu electrònic info@fccterresebre.cat, o per whatsapp al 635421926.

Comparteix-ho!

Patrocinadors