Sortida de salvament d’aus a Sant Jaume d’Enveja

Sortida de salvament d’aus a Sant Jaume d’Enveja
  Fcc       Dilluns, 14 de Juny de 2021

El diumenge 13 de juny de 2021, l’Illa de Buda Societat de Caçadors, va organitzar una sortida de salvament d’aus, adreçada als nens i nenes, per tal de conscienciar amb la recuperació de les aus, que per aquestes dates queden atrapades als canals i sèquies del Delta de l’Ebre, quedant a mercè dels innumerables depredadors que cohabiten a la zona.

En la sortida de salvament van col·laborar la Federació Catalana de Caça RT Terres de l’Ebre i l’Armeria Isard de Terrassa. A més, es va comptar amb la presència del Deprona, que va estar pendent i col·laborant amb la tasca realitzada pels nens i nenes, acompanyats dels seus pares.

Agraïm la bona predisposició del Parc Natural del Delta de l’Ebre i a la Comunitat de Regants de la Dreta, per tal de facilitar aquesta iniciativa, què ha de ser la base per al coneixement del medi en el què una persona creix i, que li permeti desenvolupar tasques que puguin millorar l’entorn.

Encoratgem al món rural a inculcar al seu jovent, des de petits, els valors heretats dels avantpassats i que mai s’han d’oblidar per a la conservació del medi.

Des de la Federació Catalana de Caça RT Terres de l’Ebre, donem les gràcies a l’Illa de Buda Societat de Caçadors, de Sant Jaume d’Enveja, per invitar-nos a la sortida de salvament d’aus, i encoratgem a totes les Societats de Caçadors de les Terres de l’Ebre a fer sortides al medi adreçades als nens i nenes, per conèixer el món rural i les seves tradicions.

Comparteix-ho!

Patrocinadors

X