Víctor Vila, de la Territorial de les Terres de l’Ebre, guanyador del Campionat de Catalunya de Caça menor amb gos

Víctor Vila, de la Territorial de les Terres de l’Ebre, guanyador del Campionat de Catalunya de Caça menor amb gos
  Fcc       Dimarts, 13 de Novembre de 2018

El vedat de la societat de caçadors Foment de la Caça, de Figuerola del Camp (Tarragona) va acollir el passat dissabte 11 de novembre aquesta prova que va comptar amb la participació de 23 caçadors i caçadores.

Dissabte passat va tenir lloc una nova edició del Campionat de Catalunya de Caça Menor amb Gos, classificatori per al Campionat d’Espanya, en els terrenys del vedat de la societat de caçadors de Figuerola del Camp. La prova, amb la perdiu –en aquest cas cedides pels nostres amics i col·laboradors del Faisà d’Or- com a principal objectiu de caça, tot i que també era permesa la captura d’algunes altres espècies cinegètiques, va comptar amb el concurs de 20 caçadors i 3 caçadores.

Després de la preceptiva assignació de jutges, mitjançant sorteig, i la lectura de la normativa de participació i normes de seguretat a les 09.00 del matí va començar la competició. Amb cinc hores per davant i un dia que va acompanyar pel que fa a la climatologia, bona temperatura i sense vent, els competidors i competidores es van desplegar per la zona de caça del vedat. Al voltant de les 12.00 del migdia, Aitor Alejandre, de la Territorial de Tarragona, amb tres captures, va ser el primer concursant en finalitzar la seva participació en la prova. A poc a poc van anar entrant tots els participants la gran majoria amb alguna captura. Eugeni Sanfeliu, guanyador de la passada edició, va ser l´últim caçador en passar per la taula de control; en aquesta ocasió, a aquest gran caçador de les Terres de Lleida no li va acompanyar la sort i va tancar la seva participació amb tres perdius abatudes, que no van ser suficients per pujar al pòdium.

Després d’una gran jornada de caça i de sana competició Víctor Vila, de les Terres de l’Ebre es va proclamar vencedor absolut de la competició amb un total de 2.750 punts fruit de les 4 perdius abatudes per ell i la caça d’un altre exemplar per part del seu gos. La segona posició va ser per a Manuel Fernández, de la Territorial de Barcelona, mentre que la tercera posició va ser per a Rafael Olmo, de la Territorial de Girona. En dones Danielle Jaqueline va aconseguir la primera posició, seguida d’Eva Rius i Glòria Álvarez, les tres de la Territorial de Girona.

Sense cap dubte, un gran campionat que va comptar amb una impecable organització gràcies a l’esforç i dedicació dels socis del vedat Foment de la Caça, presidit per Jaume Balanyà, així com de la Territorial de Caça de Tarragona, presidida per Joaquim Vidal, que ens va acompanyar durant tota la competición amb diferens integrants de la seva Junta Directiva. Menció també per Diego de la Torre, responsable de competicions de la FCC i a Maria José, la seva esposa, que com sempre van ser claus per al bon desenvolupament i control del campionat.

En el capítol d’incidències ressenyar la presentació d’una reclamació per part d’un dels participants en la prova. El Comitè de Competició de la FCC serà qui prendrà la decisió final al respecte d’aquesta reclamació.

Un cop més, el nostre agraïment a l’ajuntament de la localitat i al Faisà d’Or, Mutuasport i Chiruca per la seva inestimable col·laboració i suport. Destacar també en aquest campionat la presència durant tota la competició d’una dotació de la Creu Roja. Un altre dels aspectes ressenyables en la competició va ser l’obligatorietat de presentar, per part de tots els participants, les beines buides dels trets realitzats.

Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, juntament amb Joaquim Vidal de la Territorial de Tarragona i Jaume Balanyà, van presidir el lliurament de trofeus i detalls de participació.

Font: www.federcat.com

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT