XI Campionat Territorial de Caça menor amb gos

XI Campionat Territorial de Caça menor amb gos
  Fcc       Dimarts, 10 de Octubre de 2017

El dissabte 7 d’octubre es va celebrar el XI Campionat Territorial de Caça menor amb gos a l’APC T-10.204, de la qual la Societat de Caçadors El Faisà de Flix n’és titular.

En el campionat van participar-hi 19 caçadors federats de les Terres de l’Ebre amb els seus corresponents jutges.

A les 7 hores del matí, participants, jutges i organització, van reunir-se al Restaurant Lo Pont, per procedir al sorteig de jutges i repartiment de dorsals. Al mateix temps, es van repartir els esmorzars als participants i jutges.

La competició va començar a les 8’50 hores, amb una durada de 4 hores.

En el desenvolupament del campionat no va haver-hi cap incidència, oferint tots els participants un bon dia de caça, en el qual va acompanyar el temps.

Els primers participants van entrar al control a les 11,30 hores, i progressivament fins l’últim que va tancar la competició a les 12,44 hores.

Els tres primers classificats van ser:

1r. classificat – Joan Carreras amb 5.500 punts

2n classificat – Vicente Pérez amb 3.300 punts

3r classificat – David Gisbert amb 1.650 punts

Els quals representaran a la Territorial en el Campionat de Catalunya de Caça menor amb Gos que es celebrarà el dissabte 11 de novembre al Pinell de Brai. I des d’aquí, els desitgem que tinguin molta sort!!!

Les perdius van ser adquirides a la Granja Cinegètica Domènech de la Pobla de Massaluca, i van oferir una bona bravesa pròpia per a la competició.

En l’entrega d’obsequis i trofeus, van assistir-hi membres de la Federació Catalana de Caça Representació Territorial de les Terres de l’Ebre, membres de la Societat de Caçadors El Faisà de Flix, i el Tinent d’Alcalde i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Flix, els quals van repartir als participants i jutges, obsequis de la Territorial i dels col·laboradors en el Campionat.

L’Armeria Naturesport, amb pinsos Canille, va obsequiar als quatre primers classificats amb un sac de pinso per als gossos.

I l’Armeria Descàrrega de Tortosa, va obsequiar als sis primers classificats amb llanternes Rolls, i als sis següents amb penjadors per a les perdius.

Al finalitzar l’entrega de trofeus, es va realitzar un dinar de germanor al Restaurant l’Ànima de Flix.

Des de la Territorial volem agrair a tota la junta directiva de la Societat de Caçadors El Faisà el treball realitzat en l’organització del campionat, així com la bona disposició en el transcurs d’aquest. I, als col·laboradors, Armeria Descàrrega i Naturesport, pels obsequis aportats per als participants.

 

Classificació General

 

Galeria d’imatges

 

Amb la col·laboració de

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT