XI Campionat Territorial de Recorregut de Caça

XI Campionat Territorial de Recorregut de Caça
  Fcc       Dilluns, 12 de Juny de 2017
Diumenge, 11 de juny de 2017, al camp de Tir Los Pinos de Riba-Roja d’Ebre

Primer que tot, voldria donar les gràcies als 25 participants, que han vingut des de les Territorials de Terres de l’Ebre, Barcelona, Lleida i Tarragona, així com de la CCAA de Saragossa. Als quals se’ls ha lliurat diferents obsequis de la Territorial de la FCC de Terres de l’Ebre.

Ha estat una competició ordenada, amb un gran ambient de col·laboració i de solidaritat entre companys i amb un alt nivell.

També, agrair al Sr. Dave, propietari del Camp de Tir, on el funcionament ha estat en tot moment correcte i, ja obsequiat als tres primers classificats de la general, amb una espatlla de pernil per al primer, 150 cartutx al segon i, 50 cartutx al tercer. També, ha obsequiat amb 150 cartutx a l’única dama participant.

Destacar la presència de la Srta. Marta G., com a única dama del campionat.

Per últim, als companys de la Territorial, Enrique i Diego, per la seva col·laboració, que ha estat molt dura per la climatologia amb una forta calor.

La prova constava d’un recorregut de caça a 100 plats per a cada participant.

La prova ha començat a les 09,30 hores, ja que en primer lloc s’ha realitzat la inscripció, la qual anava acompanyada d’un entrepà i beguda. Un cop tots preparats s’ha marxat al camp, amb les corresponents esquadres formades.

Cal dir que hem patit calor, però que ha valgut la pena, ja que hem pogut gaudir de veure molts bons trets i errades, degut a  la dificultat d’alguns plats.

El campionat ha finalitzat a les 13,30 hores i, s’ha procedit al lliurament de trofeus i obsequis, per a la classificació general i territorial, ja que aquesta donava als dos primers classificats la possibilitat de representar les nostre terres al Campionat de Catalunya que es celebrarà al mateix lloc el dia 9 de juliol de 2017.

Classificació GENERAL

Ramon Forné

Pòdium classificació General
1r classificat - Xavier Ortiz
2n classificat - Gerard Montanyola
3r classificat - Fco. Ramon Casanova

Pòdium Classificació Territorial de les Terres de l'Ebre
1r classificat - Xavier Ortiz
2n classificat - Fco. Ramon Casanova
3r classificat - Jordan Edo

Pòdium Classificació Dames
1r classificada - Marta Giménez

Galeria d’imatges del Campionat

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT