XI Campionat Territorial de Sant Hubert

XI Campionat Territorial de Sant Hubert
  Fcc       Dimarts, 6 de Juny de 2017
El diumenge 4 de juny es va celebrar el XI Campionat Territorial de Sant Hubert al Coto Pons (Calafat).

Seguint amb el programa del campionat, a les 7,30 hores del matí es va realitzar el sorteig de camp i, cap a les 8 hores del matí va començar la competició amb una participació de 6 federats.

Encara que el temps no va acompanyar gaire degut a la pluja, els participants van realitzar una gran demostració de les seves habilitats en la modalitat de Sant Hubert.

Les perdius, de la Granja Cinegètica Doménech de la Pobla de Massaluca, van oferir una bona exhibició durant la competició.

El jutge del campionat, el Sr. Ferreres, va comentar als participants les seves impressions envers al treball realitzar per cada un i, seguidament va enumerar la classificació.

Els membres de la Junta Directiva de la Territorial, van ajudar al jutge amb la sembra de perdius per a cada participant.

La classificació masculina va ser:

1r classificat – RAMON ADELL amb 80 punts

2n classificat – IGNASI VALLES amb 77 punts

3r classificat – DANIEL CID amb 71 punts

En dames, la participant femenina, NOELIA CARTES, va obtenir una puntuació de 73 punts, quedant tercera de la classificació general.

L’armeria Naturesport va obsequiar als participants amb un sac de pinso “Canille” d’alta energia.

A la finalització del Campionat, es va realitzar un dinar de germanor al Coto Pons.

El Sr. Ramon Adell i el Sr. Ignasi Vallés, juntament amb la Sra. Noelia Cartes, representaran a la Territorial en el proper Campionat de Catalunya d’aquesta modalitat, previst per al 22 de juliol al Coto Codony de Santa Coloma Queralt (Tarragona), on el Sr. Anselmo Martínez defensarà el títol de campió de l’any passat.

Galeria d’imatges

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT