XII Campionat Territorial de Caça menor amb gos

XII Campionat Territorial de Caça menor amb gos
  Fcc       Dimarts, 9 de Octubre de 2018

El dissabte, 6 d’octubre, es va celebrar el XII Campionat Territorial de Caça menor amb gos, a l’ÀPC de la Societat de Caçadors Sant Miquel d’Ascó.

Al campionat van participar-hi 18 caçadors federats de diversos pobles de les Terres de l’Ebre, juntament amb els seus jutges, els quals van acompanyar durant tota la jornada als caçadors.

El punt de trobada, va ser al Club de Tir Pla de l’Ovella a les 7h del matí, on es va realitzar el sorteig de jutges, i posteriorment, es va sortir fins al lloc on es celebraria el campionat.

A les 8,15h del matí, es va donar el tret de sortida, on participants, jutges i els seus gossos, van iniciar una jornada de caça a la perdiu. Els primers participants van començar a entrar al control a les 3 hores de l’inici, i a les 12 hores del matí, va entrar l’últim participant en el control, donant per finalitzat el Campionat.

En l’entrega de premis, va ser-hi present el Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Ascó, el Sr. Jaimot, i membres de la Junta Directiva de la Societat de caçadors Sant Miquel d’Ascó.

Els participants i jutges van rebre un obsequi de la Territorial, i la classificació del campionat va ser:

1r. Classificat: F.J. RUIZ amb 3.300 punts

2n. Classificat: V. Vila amb 2.200 punts

3r. Classificat: J. Carreras amb 2.200 punts

Els dos primers classificats representaran a la Territorial al Campionat de Catalunya de Caça menor amb gos que es celebrarà el dissabte 10 de novembre.

Al finalitzar l’entrega d’obsequis i premis, es va realitzar un dinar de germanor al mateix Club de Tir al Plat.

Des de la Territorial de les Terres de l’Ebre volem agrair la implicació i col·laboració en l’organització del campionat, així com en el seu desenvolupament, als membres de la Junta Directiva de la Societat de Caçadors Sant Miquel d’Ascó.

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT