XIV Campionat Territorial de Compak Sporting

XIV Campionat Territorial de Compak Sporting
  Fcc       Dilluns, 29 de Març de 2021

Després d’un any sense competicions a causa de la pandèmia, el diumenge 28 de març de 2021, es va celebrar el XIV Campionat Territorial de Compak Sporting al Club de Tir les Pedreres d’Ulldecona. 

Com a delegat de competicions, voldria agrair a tots els participants, per la seva participació, la seva col·laboració i, sobretot, pel seu comportament estricte pel que fa al compliment de les normes de seguretat sanitàries per la situació que estem vivint. MOLTES GRÀCIES!

Vam rebre la visita de la delegada de competicions de la Federació Catalana de Caça, la Sra. Daniela Okkinga, per bescanviar impressions, del president de la Territorial, el Sr. Tomàs, i el seu assessor, el Sr. Adell.

La competició va comptar amb una participació de 24 tiradors, tres dels quals eren federats de la Territorial de Lleida. Des de la Territorial es va fer entregar d’uns petits obsequis a tots els participants.

Cal destacar la participació de la dama Ainoa Ortiz, juntament amb dos juniors més, Oriol Fibla i Kilian Beltran, tots tres amb resultats molt bons. Des de la Territorial us donem ànims en seguir competint. 

La competició va transcórrer amb total normalitat i amb una climatologia envejable. Va començar a les 10h del matí, i des d’un primer moment ja es va poder veure que la prova estaria molt igualada entre un grup de 10 participants, però no ha estat fins a la segona volta quan s’ha pogut decidir el campió, el Sr. Francisco Rodríguez, amb un total de 48 plats dels 50 possibles. 

Per poder decidir el segon i tercer lloc, es va haver de realitzar desempat entre quatre participants amb una puntuació de 47 plats, quedant finalment en segon lloc el Sr. Adrià Gauxachs, amb 23 plats al desempat, i en tercer lloc, el Sr. Jordan Edo, amb 22 plats al desempat. En quart i quint lloc, s’han classificat el Sr. Oriol Fibla i el Sr. Joan Arques, amb 21 i 19 plats al desempat, respectivament. 

Per acabar s’ha efectuat l’entrega de trofeus als tres primers classificats. 

Els dos primers classificats seran subvencionats per la Territorial en el Campionat de Catalunya de Compak Sporting que es celebrarà el 18 de juliol de 2021, a Serracanya (Barcelona).

Gràcies a tots i fins la propera!!

Ramon Forné

Delegat de competicions

Comparteix-ho!

Patrocinadors

X