XV Campionat de Catalunya de Sant Hubert

XV Campionat de Catalunya de Sant Hubert
  Fcc       Dimecres, 26 de Juliol de 2017

Francisco Javier Caballero amb la seva Braco de Weimar, Barbarella, i Eva Rius amb el Deutch Drahthaar, Boss, van proclamar-se campions al Coto El Codony de Santa Coloma de Queralt (Tarragona)

El dia va llevar-se perfecte per la prova. El dia abans havien caigut vuit litres d’aigua a la zona i això, malgrat l’amenaça de la calor, va ajudar a mantenir una temperatura més agradable, d’entre 14 i 24 graus.

Els camps, segats sense palla, estaven en condicions optimes pel treball dels gossos, tot i que els sembradors van tenir més feina per sembrar les perdius.

A les 9 del matí, ja s’havien sortejat els camps i els participants, 4 dones i 21 homes a causa d’algunes baixes d’última hora per indisposició dels gossos, ja estaven preparats per a la competició.

Abans de començar la prova, tots els presents van fer un sentit minut de silenci en memòria de la jove caçadora, Mel Capitán, que ens va deixar la setmana passada.

Després, el president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez, va donar sortida als participants, gossos i jutges cap als camps.

La competició va comptar amb la presència i la col·laboració durant tota la prova del president i el vice-president de la Representació Territorial de Tarragona, els senyors Joaquim Vidal i José Pérez, així com els senyors Josep Escofet i Eduard Rabat de la mateixa junta directiva de Tarragona.

La prova es va desenvolupar amb normalitat i sense registrar incidències, ben dirigida pel senyor Diego de la Torre, responsable de competicions de la Federació Catalana de Caça i assistit pel senyor Josep Puigpinós vicepresident de la Federació Catalana de Caça.

Cap a les 13:30 es va fer el barrage en un camp pròxim al refugi i va poder ser contemplat per tot el públic assistent.

En acabar la competició cap a les 14 hores, competidors, assistents i organització es van aplegar al restaurant la Barbacana de Santa Coloma de Queralt, on es va fer el dinar de germanor habitual.

Volem agrair al senyor Florenci Andrés la cessió del vedat, la granja cinegètica El Faisà d’or per la cessió de les perdius i la feina dels sembradors, dels jutges i tota la organització.

La prova va comptar amb la presència de l’equip de gravació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) que van preparar un magnífic reportatge que ahir a la nit va emetre’s al programa Zona UFEC del canal Sport 3. Si us l’heu perdut l’adjuntem tot seguit.

CLASSIFICACIÓ DONES

1a EVA RIUS MASSOT (Girona) – Boss (Deutch Drahthaar)

2a SILVIA AGUILAR GOMEZ (Barcelona) – Tara del Castillo de Almansa (Pointer)

3a NOELIA CARTES LEON (Terres de l’Ebre) – Drako del Ramsec (Pointer)

CLASSIFICACIÓ HOMES

1r FRANCISCO JAVIER CABALLERO ALAMILLO (Tarragona) – Barbarella (Braco de Weimar)

2n FRANCISCO JAVIER LUNA SERRAN (Barcelona) – Yeico (Deutsch Drahthaar)

3r ANTONIO GIMENEZ GAMEZ (Lleida) – Gimenez (Pointer)

4t RAMON ADELL JOAQUIN (Terres de l’Ebre) – Heika de Beniviin (Braco Aleman)

5è YOUSEF FLAYEH BENEYTO (Barcelona) – Dali (Pointer)

6è JUAN LEIVA BRENES (Barcelona) – Flay de los Cofervaz (Epagneul Breton)

 JUTGES PARTICIPANTS

CAMP A  Fernando Miguel Rodriguez

CAMP B  Rafael Llacer Cascales

CAMP FEMENI  Xavier Alvarez Carrasco

Els representants de Terres de l’Ebre al Campionat de Catalunya de Sant Hubert

 

Font: www.federcat.com

Comparteix-ho!

Patrocinadors

  • Agrivivers SAT