XV Campionat Territorial de Caça menor amb gos

XV Campionat Territorial de Caça menor amb gos
  Fcc       Dilluns, 24 de Octubre de 2022

El dissabte, 22 d’octubre de 2022, es va celebrar el XV Campionat Territorial de Caça menor amb gos al Coto Pons de Calafat.

Van participar-hi 10 caçadors federats, els quals van competir durant quatre hores per a aconseguir 1 de les 3 places disponibles que permeten disputar el Campionat Autonòmic de Caça menor amb gos, segons la Federació Catalana de Caça.

El campionat va començar amb la trobada a la masia del Coto Pons, on es va realitzar el sorteig per designar el jutge corresponent a cada participant.

Al mateix temps, amb l’ajuda dels empleats del Coto i un membre de l’organització, es va procedir a la solta de les perdius, que van ser adquirides a la Granja La Perdiu de la Pobla de Massaluca.

Un cop fet el sorteig i realitzades les explicacions adients, es va marxar al vedat per començar el campionat.

A les 08,50 hores, es va donar el tret de sortida, i no va ser fins les 09,05 hores quan es va sentir el primer tret.

El primer participant va entrar al control a les 11,25 hores, i el darrer a les 12,45 hores, tancant el campionat.

Al moment de l’arribada, l’organització tenia preparat uns obsequis per a tots els participants i el seu jutge.

La conversació entre els participants anava envers la qualitat excel·lent de les perdius.

Abans de donar la classificació final, el director tècnic del campionat va haver d’intervenir per diverses al·legacions, les quals es van resoldre segons les Regles Tècniques de la RFEC.

Un cop revisades les al·legacions pertinents, es va efectuar l’entrega de trofeus.

El guanyador va ser el Sr. J. Ferreres, amb 2.750 punts; seguit del Sr. O. Panisello, amb una puntuació de 2.200 punts, i tancant el pòdi, el Sr. J. Pujol, amb 1.650 punts. Els tres representaran a la Territorial al Campionat de Catalunya de Caça menor amb gos.

Classificació general

Des de la Federació Catalana de Caça RT de les Terres de l’Ebre, volem felicitar a tots els participants i jutges per la seva participació i, en especial, als tres primers classificats, i desitjar-los sort per al campionat autonòmic.

Al mateix temps, volem agrair als col·laboradors, Armeria Naturesport i Bon Area, per la seva implicació amb els obsequis facilitats per als participants, i també al Coto Pons i a la Granja Cinegètica La Perdiu.

 

Galeria d’imatges

Comparteix-ho!

Patrocinadors

X