XV Campionat Territorial de Recorregut de Caça

XV Campionat Territorial de Recorregut de Caça
  Fcc       Dilluns, 16 de Maig de 2022

El diumenge 15 de maig de 2022 es va celebrar el XV Campionat Territorial de Recorregut de Caça al Camp de Tir les Pedreres d’Ulldecona. Degut a la manca de camps de Recorregut de caça a les Terres de l’Ebre, el campionat es va realitzar amb format Compak Sporting.

 

Al moment de realitzar la inscripció, es va repartir als participants un obsequi i entrepà.

 

A les 10,00 hores del matí es va iniciar el campionat, amb un total de 18 participants que van formar tres esquadres. La tirada es va desenvolupar sense cap incidència i es va poder gaudir d’un bon temps que va acompanyar tota la jornada.

 

Un cop finalitzades les dues rondes de 25 plats cada una, es va haver de realitzar un desempat per al tercer, quart i cinquè lloc.

 

Quedant la següent classificació:

1r classificat.- J. ORTIZ amb 48 plats

2n classificat.- J. EDO amb 46 plats

3r classificat.- O. FIBLA amb 44 plats

 

L’Armeria Escoto va obsequiar amb 100 cartutxos al primer classificat veterà, al primer classificat júnior i a la primera classificada de dones.

 

Des de la Territorial volem agrair la participació de tots els federats i federades a la competició, tant de Terres de l’Ebre com d’altres territorials.

 

Agrair també al camp de tir les Pedreres per deixar-nos les instal·lacions per dur a terme el campionat i a l’Armeria Escoto pels obsequis aportats a les diferents categories.

 

Els dos primers classificats representaran a la Territorial al Campionat de Catalunya de Recorregut de Caça que es celebrarà el 25 de juny de 2022 a Can Pascol a Caldes de Montbui – Barcelona.

 

Felicitar a tots els participants i sort per als que participin al Campionat de Catalunya.

 

Delegat de Competicions de la FCC RT Terres de l’Ebre

 

Classificació_recorregut_te

Classificació_recorregut_ge

 

Comparteix-ho!

Patrocinadors

X